Shawn

About me

Geboortedatum:
30 December 1985

Status/ woonsituatie/ relatie:
Relatie

Family: Ik heb  een vader en moeder, en ben de 3de van 4 kinderen. Ik heb een zus, broer en een zusje. Het is altijd heel gezellig thuis, maar 1 voor 1 gaat iedereen het huis uit.

 

About my religion

My story:
Ik ben geboren al een wonder, want God vind mij bijzonder. Ik ben met het christelijk geloof opgegroeid, maar heb er wel mee gestoeid. Ik heb daarna zelf gekozen voor God. Mijn hart zit niet langer meer op slot. Ik wil mijn geloof graag met anderen delen, dus ben ik DJ bij G-Time, zodat ik mij niet hoef te vervelen.

 

Gemeente:
Ik woon in de gemeente zoetermeer, en ga naar het kerkgebouw De Banier. Dit is een pgm. Ik speel in deze gemeente Drums en Piano, dus dat betekent vet relaxe muziek.  En ja, het woord dat gebracht wordt is ook goed.

 

About my music

Favoriete muziekstijl:
Rock, Jazz, pop, hiphop en verder van alles wat.
Favoriete artiest:
Casting Crowns, Group 1 crew, Barlow Girls en eigenlijk best wel nog wat.

 

Favoriete album:
Ja dat verandert steeds, geef mij maar een verzamel album

 

Coolste concert/ evenement ever:
Ik vind de EO Jongeren dag altijd wel flex

 

Waarom Gtime?
Gtime Mainstream is mijn ding, mijn hobby, ik hou van de muziek en wil dit nog jaren blijven doen. Lekker relaxen of juist uit je dak gaan met 100% gezonde muziek.

 

More about me

Ik ben mijn studie Media & Entertainment Management aan het afronden. En wil daarna voor God werken met media, ik zou wel een televisieprogramma willen maken en dat combineren met muziek. Als ik dat gedaan heb, en ik ben gelukkig getrouwd en heb leuke kinderen, dan ben ik ruim tevreden. Dus dan weet je dat.

 

Hobby’s:
Gtime Mainstream uiteraard, voetbalspelen, live op op de Playstation, en ook kijken natuurlijk. Zelf muziek maken, maar ook filmpjes en het liefst met een boodschap. Ook duiken, niet van een plank, maar met zo’n luchttank op je rug. Ook snowboard ik graag.

 

Sport:
Ik ben al een hele tijd lid van een fitnes school, maar ik ben ook al een hele tijd niet geweest. Maar ik ben niet helemaal ongezond want ik zaalvoetbal 1 keer in de week. Ik rijdt ik motor, maar dat is meer een hobby dan een sport.

 

TV programma:
Ik kijk veel cartoons. Ik kijk eigenlijk geen vast programma’s, ik ben een meekijker, ik kijk mee naar wat anderen kijken. TV is eigenlijk helemaal niet nodig,  en dat zeg ik die een opleiding doet om televisie programma’s te maken.

 

Film:
BRAVE HEART die vind ik wel goed, zelfs na 14 keer kijken.

 

Boek:
Bijbel natuurlijk, verder heb ik niet veel boeken gelezen, maar de bijbel telt wel voor 66 boeken …toch?!?!

 

Eten:
HEMA hotdog

 

Reizen:
Waar het weel goed is en de zee warm, of waar je kan snowboarden. Het maakt eigenlijk niet veel uit, als er maar wat leuks te doen is, en als er maar en gezellig iemand mee is.

 

Seizoen:
De zomer, en mits er vet super veel sneeuw ligt, de winter.