Recensies

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.

Beckah Shae Scripture snacks

Beckahscript

Leeland The Great Awakening

Leeland-The_Great_Awakening_EP_3.jpg

Leeland heeft voor ‘The Great Awakening’ mooie muziek geschreven. Maar de plaat biedt weinig nieuws. Muzikaal springt 'I'm Not Afraid Anymore' daarom extra in het gehoor. Dit trotse lied klinkt dankzij God overtuigend, maar er is ruimte voor de menselijke onzekerheid die muzikaal ingetogen doorklinkt onder het lied.

Man Up - 116 Clique

116-man-up.jpg

Je hoort niet op hip hop cd’s  wat echte mannelijkheid  is. Reach Records  doet dit welv met hun album Man Up. In de titelsong rappen de mannen van Reach dat we als mannen naar Jezus moeten kijken en op Hem moeten gaan lijken.

Zeeën Van Recht Schrijvers Voor Gerechtigheid

SVGgroot

De meeste Nederlandstalige aanbiddingliederen die we in kerken zingen zijn vertaald uit het Engels. Het grootste deel van die liedjes gaat over wat God voor ons doet en hoe wij ons voelen als Hij bij ons is. Er zijn weinig liederen die gaan over gerechtigheid en onze verantwoordelijkheid als christenen.

Mary Mary - Something Big

marymarysomething-big-artwork.jpg

Hillsong United - Aftermath

hillsongunitedaftermath

Deitrick Haddon - Church On the Moon

deitrickchurchonthemooncvr

Er zijn niet veel veteranen in de R&B gospelscene, maar Deitrick Haddon is er wel een. Zijn elfde cd heeft 20 tracks, dus ik kan ze niet allemaal beschrijven. Ik zal wel een poging wagen.  Het album begint met het techno/R&B achtige Showstopper.

Anthony Evans - Undisguised

Aevansundiscvr

Anthony Evans is een van mijn favoriete gospel artiesten. Zijn stem is mooier dan mooi en zijn nummers zijn bijna allemaal lekker om naar te luisteren. Op 24 april 2011 komt hij naar Ahoy Rotterdam en daarom wilde ik jullie even op zijn laatste album wijzen. Undisguised is een sterk worship album met een aantal meezingers en een paar nieuwe songs.

Chris Tomlin - And If Our God Is For Us

ChristomlinandifourGod

Het nieuwe album van Chris Tomlin is een solide album.  De hitsingle Our God (er werden de eerste 5 weken 100000 eenheden van verkocht) is in een nieuw jasje gestoken. Het nummer over de kracht van God blijft mooi, maar de live klinkt het beter.  Het poppie I Will Follow is een echte meezinger.  In Majesty Of Heaven zingt Chris over het koningsschap van God. God is de majesteit.

Nicole Bus - U Alleen

NBUalleen

De eerste keer dat ik dit meisje ontmoette was ik meteen fan. Nicole Bus is een talent dat te groot is voor Nederland. Eindelijk kan de rest van de Nederland en binnen de komende jaren de rest van de wereld ook kennis met haar maken. Haar eerste EP U Alleen stelt een beetje teleur. Dit is haar eerste Nederlandstalige project en het klinkt iets minder dan haar Engelstalig materiaal.