Rachelle aka DJ Rachelle

About me

Naam:
Rachelle Sunita van Zoest

Geboortedatum:
12 maart 1991

Status/ woonsituatie/ relatie:
Thuiswonend, verliefd ben ik niet echt. Ik zie wel wat er op mn pad komt. Ik heb nu alle tijd voor mij vriendinnen dus ik kom niks te kort.

Family:
Mijn ouders zijn nog heel gelukkig samen. Ik heb nog 1 broer en met ons allemaal klikt het gewoon prima en is het heel erg gezellig thuis. Vooral met mijn vader heb ik een hele goede band, en met mijn moeder doe ik weer hele andere dingen, bijvoorbeeld over mn problemen praten, dus het vult zich allemaal goed aan. Mijn broer en ik zijn ook maatjes en we vinden het heerlijk om samen 's avonds films te kijken. Mijn kleurtje heb ik gekregen van mij moeders de kant, zij is Surinaamse, mn vader gewoon Nederlands. Heel veel met mn afkomst heb ik eigenlijk niet. Ik weet eerlijk gezegd bijna niks van Suriname ik ben er 1 keer geweest dat was leuk. Maar meer voel ik eerlijk gezegd niet echt voor het land.

About my religion

My story:
Hoe ben je tot bekering gekomen? Dat is toch wel een moeilijke vraag. Ik ben met het geloof opgegroeid, dus eigenlijk wist ik niet beter. Natuurlijk moet ik zelf ook de keuze maken. Ik wil wel heel graag maar ik moet gewoon nog heel veel leren. Zelf ben ik heel erg geraakt op Soul Survivor. Wat je daar allemaal ziet gebeuren met mensen. Dat kan ik niet even zo typen das zo mooi. Maar echt een getuigenis heb ik nog niet. Dat betekent wel dat dat nog komt en er een mooie tijd voor me te wachten staat. Wie zoekt die vindt, dus ik blijf zoeken.

Gemeente:
Ik ga naar Rafeäl gemeenschap in Rokkeveen. Het is niet een onwijs grote gemeente maar heel veel kinderen heb je daar wel. Zelf ben ik ook kinderleiding voor de wat kleinere kindjes. Dat is heel gezellig en als ik met mijn beste vriendin samen wordt ingeroosterd wordt het een heftige ochtend met dansjes en gezang en verhaaltjes de hele mikmak. Erg gezellig dus wel. De kerk moet nog wel erg groeien en wat moderner worden, maar ze zijn er mee bezig dus er is vooruitgang.

About my music

Favoriete muziekstijl:
Je kan beter vragen waar ik niet van hou. Hardcore, rock, techno, trance vind ik echt geen bal aan. Voor de rest vind ik het allemaal wel leuk.

Favoriete artiest:
John Legend en Alicia Keys

Favoriete album:
Ik luister bijna geen cd’s, alleen in de auto wel eens. Dan is Change My Heart wel een favoriet album.

Coolste concert/ evenement ever:
Festival ook goed? Want dan is dat echt Soul Survivor. Vind het helemaal geweldig en leer er veel en kom daar helemaal tot mezelf.

Waarom Gtime:
Omdat het gewoon een radioprogramma is die weet wat en waar ze voor staan en wat ze willen bereiken.

Iedereen wilt zich er helemaal voor inzetten en is hardstikke gezellig. Ik wil later gaan presenteren maar dan op tv, dus ik kan hier heel veel ervaring opdoen. En dat je steeds meer mag leren je elkaar steeds beter leert kennen maak het allemaal helemaal leuk en motiveert mij heel erg. En de muziek die ze draaien vooral de Urban, R&B , Salsa is helemaal mijn style.

More about me

Wat doe je in je dagelijks leven?
Ik zit op school en dat zal ik nog wel even blijven doen. Ik zit pas op de middelbare school maar dit wordt wel mn examen jaar. Ik vind het niet zo erg om naar school te gaan want mijn klas is heel hecht met elkaar. Als ik te lang vakantie heb ga ik ze toch wel missen. Ik werk sinds de vakantie bij Albert Heijn, gezellig bij mn broer. Ik werk daar achter de kassa en dat bevalt me redelijk. De mensen zijn echt heel aardig en ik heb alweer een nieuw vriendinnetje erbij, dus dat zeg veel goeds toch.

Hobby’s:
Mijn 2 grootste hobby zijn Louana en Moarä. Ze zijn mijn allerbeste vriendinnen en alles wat ze doen en zeggen is leuk en vermaakt me helemaal. We doen samen heel veel dingen en hebben de grootste lol. Voor de rest hou ik van hardlopen en lekker bewegen en in het bos zijn. Ik weet niet een trekje die ik geërfd heb van mn vader, denk ik. Shoppen geld uit geven is natuurlijk ook een dure hobby, maar wel erg vermakend. Ik hou van films kijken en kan wel uren kijken achter elkaar. Ik heb ook ongeveer elke serie gezien ben echt een tv smurf hahah en achter de pc. Praten moet ik ook niet vergeten bij mn hobbies. Ik kan lekker doorkletsen en lach onwijs veel.

Sport:
Dansen , Hockey en Tennis zijn echt sporten waar ik me heerlijk kan uitleven.

TV programma's:
Prison Break, Heroes, Desperate housewives, Friends, The O.C, King of Queens, Nickelodeon

Films:
Dat is altijd zo moeilijk! Ik heb zoveel films die ik echt zo leuk en goed vind. Titanic , Cellular , Chaos , Lucky number sevin, Snatch, Derailed, Smoking aces, Waist Deep, enzovoorts..

Eten:
Lasagna

Reizen:
Ik hou heel veel van reizen. Reisprogamma’s enzo. Australië trekt me heel erg. Tunesië was ik deze zomer en daar voelde ik me ook helemaal thuis. Een beetje van dat soort landen, gewoon mooie gebieden. Later wil ik echt graag een rond reis maken door de wereld.

Seizoen:
Zomer