Nieuws

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/gtime.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.

Gtimeradio is op zoek naar dj's en webdesigners!

T-Bone is terug met The Return Of The Bionic Man

Tbonereturn

 

T-Bone in de studio is bezig met een nieuw album getiteld The Return Of The Bionic Man. Zijn laatste greatest hits album Bon Appetit kwam in 2007 uit. Nu is hij terug. De komende weken komt er een nieuwe single uit met niemand minder dan Israel Houghton. Bigger en better met een nieuwe sound. Hij zingt iets meer naast het rappen. Check hieronder wat T er zelf over verteld. 

J Moss komt eindelijk met V4

Jmossphoto

Jimmy Needham's nieuwe CD Clear The stage

jimmyneedham.jpg

Jimmy Needham is een van mijn favoriete gospelpopartiesten. Hij kan zingen. Hij heeft soul en is super relax. Vorig jaar hadden we een interview met hem voor Gtime TV en dit jaar hebben we weer een interview met hem. In maart komt zijn nieuwe CD Clear The Stage uit. De eerste single If I Ever Needed Grace is zo vet. De single die hij voor zijn dochter heeft heeft geschreven is ook prachtig. Check de filmpjes hieronder.

Willie Moore jr en Bizzle brengen samen een album uit

bef

Na het succes van hun eerste mixtape "The Best of Both Worlds: Knowledge & Zeal," Bizzle en Willie "P-Dub" Moore Jr's. (vroeger Pretty Willie) komen de twee getalenteerde mc’s weer bij elkaar om voor hun fans het album 'Best Of Both Worlds: The Album' uit te brengen op 7 februari. Deze week komt hun eerste single op dinsdag 24 januari uit.

Montell Jordan interview

montell

Montell is een van de R&B artiesten waarvan iedereen die boven de 30 is de hit This Is How We Do It nog kent. Sinds vorig jaar is hij begonnen om echt gospel te gaan zingen. Ik heb kort geleden een interview met hem gehad. Hieronder kun je het zien en horen.

 

Mali Music breekt door

mali music

Mali Music is een artiest die we al jaren draaien. De track I Hate You komt een keer in de zoveel maanden langs. Ze hebben hem nu eindelijk ook echt de VS ontdekt. Hij stond op het podium met Tye Tribbett en hij zingt het nummer Give Me op het album van Kirk Franklin.

Jimmy Needham nieuwe album

JH

Jimmy Needham is een van de beste gospelposoul artiesten die er op deze aarde rondloopt. Een korte tijde geleden had ik de eer om met hem te spreken. Hij brengt in maart 2012 een nieuw album uit. Hieronder zie je het interview waarin hij meer over zijn nieuwe album vertelt.

Tobi Mac brengt Christmas in Diversecity uit

TM Christmas

Het is de eerste keer in de carriére can TobyMac dat hij een kerstalbum uitbrengt.Als je het album wil aanschaffen kan dat op Itunes met een giftcard of op Amazonmp3. Het unieke project laat TobyMac zijn perfecte mix van pop, rock, soul en R&B zien. Er staan samenwerkingen op het album met artiesten als Owl City, Leigh Nash (Sixpence None the Richer) en de rijsende ster Jamie Grace.Je zult de komende weken zeker wat nummers van dit album langs horen komen op de radiocast van Gtime.nl