Kirk Franklin - The Fight Of My Life

Sommige mensen noemen hem The Legend en anderen weer de beste gospelartiest aller tijden. Dat zijn niet echt namen die je gebruikt voor een gospelartiest en toch wordt Kirk Franklin zo genoemd. De beschrijvingen zijn eigenlijk niet eens overdreven, omdat Kirk eigenlijk ook een legende is en de bestverkopende gospelartiest aller tijden is. Als je naar zijn nieuwe labum luistert weet je ook waarom. The Fight Of My life is een album van extreem hoge kwaliteit. De rode draad is eigenlijk het gevecht in het leven dat we allemaal op verschillende gebieden hebben. We vechten met ons zelfbeeld, tegen ziektes, tegen twijfel en zoveel meer dingen.

 

Het album begint gelijk goed met het stoere intro.Waarbij je de aankondiging hoort van een bokswedstrijd. De tweede track is de rustige single Declaration(This Is It) Het nummer gaat over het vechten tegen en overwinnen van problemen. Het is een lied dat je inspireert. Little Boy is een oldschooltrack waar Kirk jongeren vertelt wie ze zijn en waarin hij terugverlangt naar het verleden. Help Me Believe gaat over de moeilijke momenten in het leven waar je twijfelt aan God. Een persoonlijk gesprek waarin wordt gezegd dat Kirk wel wil geloven, maar dat het zo moeilijk is. How Is Used To Be is echt de track van het album. In midtempo zingen de vocals over het teruggaan naar God nadat je Hem de rug toegekeerd hebt. “Wilt U het maken hoe het was!” Jesus is een supervrolijk lied over Jezus. Dat Jezus de reden is dat we leven en dat iedereen Jezus nodig heeft. Toby Mac komt ook nog even opdraven tijdens de geniale track I Am God. Kirk zingt hier zelf ook en dit klinkt erg lekker mag ik wel zeggen. Het moment dat Toby begint brengt het nummer uiteindelijk wel op een hogere level. De rockfans zullen bij dit nummer echt hun hart ophalen. Da T.R.U.T.H. spit een paar maten tijdens I Like Me dat over zelfbeeld gaat. Er staat zoveel meer op het album, maar daar heb ik te weinig ruimte voor. Dit album moet je zeker in je collectie hebben.

Dit album krijgt 4 van de 5 sterren.

Voor meer informatie of videoclips van Kirk Franklin kun je hier kijken op www.gtime.nl of www.kirkfranklin.us

 

No votes yet

Reacties

answer this topic

As a rule, a lot of pupils have no clue how to write Management Essay (great-essays.com), but they can obtain considerable assistance from superior custom paper writing service.

answer this topic

You have to produce Philosophy Essay but you don’t have a clue how to do this? Contact the most reliable writing centre on the Web.