Johnathan A.K.A DJ Revolution

About me

Naam:
Johnathan Juliana (Johnathan betekent: Gods geschenk)

Geboortedatum:
31-10-1986

Status/ woonsituatie/ relatie?
Ik woon bij mijn ouders in Sweetlake City(Zoetermeer),en denk er nog niet aan om uit huis te gaan. Ik ben verliefd ja :D… ze is een Godsgeschenk voor mij!

Familie:
Mijn familie komt uit Curaçao, mijn ouders zijn hier naartoe gekomen en toen ben ik geboren, wat ik zelf jammer vind, ik had graag op Curaçao geboren willen worden. Ik ben dus van Antilliaanse afkomst, mijn moeder heet Ludwina Juliana en is geboren op Curaçao, net als mijn vader die ze daar ontmoet heeft: Erwin Juliana. Ik heb nog 1 broertje van mijn vader en moeder samen, Esli Juliana en daarnaast heb ik nog 2 halfbroers van mijn vaderskant, Gurswin & Klenrich Juliana.

About my religion

Gelovig?
Ik ben gelovig opgevoed, het werd er bij mij dus als pap ingegoten. Ik ben daarom vanaf kleins af aan bezig met het geloof, naar mate van tijd kreeg ik ups/downs, ik veranderde van gemeente, daar begon ik eigenlijk een nieuwe start, ik werd actiever in mijn geloof, en richtte mij steeds meer op God, ik heb eigenlijk pas de beslissing gemaakt om mijn leven te veranderen toen ik mij liet dopen, dit was o.a. omdat ons vaak werd gezegd: 100% voor God of niet. Toen besloot ik om mijn oude leven achter me te laten. Ik heb me toen laten dopen, en vanaf toen ben ik gaan leven naar Gods woord. In woorden en daden. Natuurlijk is het moeilijk om als Jezus te leven, maar ik wil er wel naar streven omdat hij voor mij gestorven is aan het kruis. Hij heeft mijn zonden op zich genomen terwijl hij geen zonde had. Dankzij Hem kan ik nu eeuwig leven ontvangen.

Gemeente:
Ik ga naar Gods Gemeente Ezechiël in Zoetermeer, want Zoetermeer is van de Heer, amen! Gods Gemeente Ezechiël is een pinkstergemeente van jong tot oud, het is een levende gemeente waar de jongeren vele taken op zich hebben genomen, zo bestaat de praiseband uit een aantal jongeren met 2 ouderen erbij. Pastor B. Vasconcellos, afkomstig uit Suriname, leidt de gemeente. Wat mij aanspreekt in deze gemeente is de vurigheid naar de liefde van de Heer in de harten van de gemeenteleden en het feit dat iedereen het goed kan vinden met elkaar is ook goed.

About my music

Favoriete muziekstijl:
Sinds ik bij G-time ben gekomen is mijn muziekstijl echt veranderd , mijn stijl was eerst best oppervlakkig, nu is dat niet meer zo en luister ik vrijwel naar alles wat de Gospelscene met zich meebrengt. Dat betekend dus: pop, rock, rap, hip hop , R&B, soul, salsa, merengue, bachata, soca, reggae, dancehall, 2step, garage, jazz, latin, funky, nederlandstalig, dance, electro, zouk, enz. enz.
Favoriete artiest: ik heb niet 1 artiest waar ik helemaal gek van ben. Het klinkt misschien raar maar ik vind ze allemaal wat hebben.

Favoriete album:
-

Coolste concert/ evenement ever:
In de Gospelscene zijn er in Nederland niet vaak concerten of evenementen, met name praat ik dan over de grote artiesten, de laatste jaar 2 waren er wel een paar geweest. Het concert van Kirk Franklin(2008) was erg goed.

Waarom Gtime?
Gtime is er, om de andere kant van hedendaagse ‘wereldse muziek’ te laten horen, tegenwoordig zijn er vele artiesten met vele songs, waarmee ze velen kunnen beïnvloeden, muziek is een communicatiemiddel dat tegenwoordig veel wordt gebruikt, Gtime wil laten horen dat er in de Gospelwereld dezelfde muziekstijl en kwaliteit is, alleen dan wel met positieve teksten, en opbouwende songs. De radio is een middel om veel mensen te bereiken, vaak staat de radio aan tijdens het werk, in de bus, trein of waar je ook maar kan verzinnen, vandaar dat wij hebben gekozen voor het medium radio. Het leuke van het presenteren van een programma als Gtime is dat je zelf kennis op doet van de muziekbranche waar je in zit, je leert te communiceren met de doelgroep, en je moet in staat zijn om vernieuwing te brengen, en je leert om creatief en ondernemend te zijn. Dit levert weer ervaring op en het is ook goed voor je eigen persoonlijkheid.

More about me

Wat doe je in je dagelijks leven?
In het dagelijkse leven ga ik naar school. Ik doe de opleiding Media & Entertainment Management aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam. Deze opleiding is echt wat ik wil, het past gewoon bij me, ook omdat ik nu met Gtime al bezig ben met het entertainen via een media. Daarnaast werk ik na school als verkoper. Verder chill ik met mijn vriendin & vrienden. Ik zit in het praiseteam van de kerk, ik mag daarin zingen en soms functioneer ik als 2de toetsenist.

Hobby’s:
In mijn vrije tijd geniet ik van het leven, ik speel ps3 met mijn vrienden, Pro 2008 logisch!Ik vind het ook leuk om samen met mijn vrienden/vriendin te flowboarden, en nog veel meer dingen natuurlijk.

Sport:
Ik fitness in Zoetermeer en daarnaast probeer ik ook af en toe te joggen.


TV programma:
Ik kijk af en toe tv, ik vind het leuk om naar friends te kijken, King of Queens, 2 and a half men, en ga zo maar door.

Film:
Wedding Crashers

Boek:
Ik zal nooit meer huilen – Nicky Cruz

Eten:
Antilliaans & Surinaams eten

Reizen:
Curacao, Maladieven, Kroatie, Suriname, Turkije

Seizoen:
Zomer