Jacky aka DJ G-Child

About me

Naam:
Jacky Amanda Cijntje

Geboortedatum:
10-7-1987

Status:
Ik woon gewoon lekker thuis, zonder zorgen over morgen. Haha
Ik ben heel erg verliefd op mijn vriendje Johnathan en ga natuurlijk trouwen maar dat komt pas later.

Family:
Ik heb natuurlijk een mama en een papa, 1 grote broer en 2 kleine zusjes. Mijn moeder is Nederlands en mijn vader is Antilliaan, hij komt vanuit curaçao. Dus je raad het al….ik ben zelf half anti en half Nederlands. ;)

About my religion

Ik ben een christen. Ik noem het geen religie, want de Here Jezus is gewoon mijn redder en verlosser. Sinds ik God heb leren kennen, is heel mijn leven anders geworden. Hij heeft mij laten zien dat er wel een uitweg is voor al de zorgen die je in je leven hebt. Dat Hij je altijd steunt en trouw is aan je en waar je altijd bij terecht kan…in goede en slechte tijden. Dat je je alleen maar open hoeft te stellen voor de liefde van Hem en je zult t ontvangen. Volgens mij maak ik nu dus wel duidelijk dat ik heeeeeeel veel van de Here Jezus Christus houd.

My story:
Ik geloofde altijd wel in God en de kerk vond ik ook altijd wel leuk om te gaan, maar was er nooit echt serieus in. Ik ging niet vaak naar de kerk, maar soms vond ik t wel eens leuk.Mijn broer ging vaak naar de kerk en vertelde er ook veel over toen hij thuis was. Hij vertelde het altijd zo leuk, ook bijvoorbeeld dat ze echt leuke liedjes zongen in de kerk, waar mijn interesse wel naar uit ging. Toen kwam het moment dat maar is een kijkje ging nemen bij jeugdbijeenkomst. Een zuster, die nu mijn jeugdleidster is, vroeg of ik de Here Jezus al had aangenomen in mijn hart en of ik dat wel wilde. Dus ik zei maar dat ik dat wel wilde, omdat iedereen naar mij keek hahaha… nou dat was de dag dat ik mijn leven aan de Here Jezus gaf. En met veel vorming en strijd ben ik eindelijk op het niveau waar ik nu ben. Maar daar blijft t niet bij hoor, ik zal nog veel meer groeien, want ik ben er nog lang, waar de Here Jezus mij wilt hebben. IM NOT THERE YET, SO WATCH OUT!!! hihi

Gemeente:

Ik ga naar de kerk Ezechiel, die gevestigd is in Zoetermeer. Het klein maar zeer krachtige gemeente. En wat me daar erg aanspreekt is als eerste de sterke aanwezigheid van de Heilige Geest de manier waarop er met mensen wordt omgegaan. Er wordt veel aandacht geschonken aan de jeugd. De nieuwe generatie. En iedereen steunt elkaar, je zult nooit buiten de boot vallen, als je dat natuurlijk zelf ook niet wilt. Iedereen staat voor elkaar klaar, als je gebed nodig hebt is dat ook geen probleem. En wat ik ook erg prettig vindt is dat iedereen echt wordt geholpen om op een hoger niveau te komen. Je wordt elke keer maar opgebouwd en er wordt ook geleerd hoe je bij geen-gelovige mensen het beste over Jezus kan praten. Je krijgt een echte evangelische training. Mijn taak begon om mensen te ontvangen bij de deur elke zondag ochtend. Wat ik nu doe is zingen in de band, ‘’ezechiel prais band’’ en dansen in de dansgroep ‘’God’s creation’’. Met heel veel plezier natuurlijk.

About my music

Favoriete muziekstijl:
Ik en muziek? Havana je wilt niet weten. Ik kan me inleven in elke muzieksoort die er bestaat. Van pop tot hardrock, van klassiek naar hiphop en dancehall, zouk. Noem het maar op. Zelfs techno en electro hebben mijn smaak. Nee, ik ben gewoon echt opgegroeid met muziek, mijn oma, moeder, vader, tantes, broer en ik waren (en ben zelf nog ) dansers en er was altijd muziek in mijn huis. Ik was altijd aan het zingen en dansen en neuriën. In de ochtend luisterde ik bijvoorbeeld klassiek, dan zette ik daarna een cd op met hard rock, daarna ging ik naar een dancehall concert. Noem het maar op.

Favoriete artiest:

Hmmmmmmmmm………moeilijke. Zoals ik al zei, ik hou van alles. Waar ik veel naar luister is Deitrick Haddon, Group 1 crew, Kirk Franklin enz.

Favoriete album:

Te veel

Coolste concert/ evenement ever:

Ik denk toch de EO-jongeren dag. Maar er zullen er vast ook wel meer komen.

Waarom Gtime?

Ik leerde gospel kennen sinds een paar jaar geleden en toen kwam ik er pas achter dat het niet altijd saaie muziek hoeft te zijn, maar alle stijlen van muziek is r ook in gospel. Gospel betekent namelijk het woord van God. In welke stijl kan je nou niet het wordt van God verkondigen. Jezus werkt namelijk op heeeeeeeeele verschillende manieren. En dat wil ik graag ook met G-time laten zien. Gospel is niet saai, je kunt het zo leuk en interessant maken als hoe je het zelf wilt.

More about me

Ik begin in september weer met mijn opleiding Media en Entertainment Management in Rotterdam. En wat ik nu doe is werken.

Hobby’s:

Mijn hobby’s zijn dansen dat ik al vanaf kleins af aan doe, dus hiphop streetdance, noem maar op en veel zingen in de kerk en thuis oefenen. Ik heb ook veel interesse in piano spelen dus dat moet ik ook ff oefenen en voor de rest houdtik echt van veel chillen, gezellige dingetjes doen, bijbel lezen, noem maar op!

Sport:

Ik doe veel aan dansen, fitness en joggen

TV programma’s:

Ik hou van comedy’s zoals ‘’friends’’ en leuke comedy films. En veel TBN